Toimintamme perusta

Asiakastyytyväisyys

Enemmän kuin odotat

Erinomaisuus

Perusteellisuus kaikessa

Luotettavuus

Aina asiakkaan parhaaksi

Kustannustehokkuus

Rahalle vastinetta

Mika Kallioniemi

Toimitusjohtaja, asiantuntija

DI, LJK, CMC

Pitkä kokemus vaativista teollisuuden ja liike-elämän johto- ja asiantuntijatehtävistä vuodesta 1994 alkaen

Erikoisosaaminen

 • PK-yritysten strateginen johtaminen, liiketoimintaprosessit ja niiden kehitys, organisaation kehitys ja johtaminen, liiketoimintasuunnittelu. PK-yrityksen liiketoiminnan uudistaminen (ELY-Keskuksen sertifioitu palvelutoimittaja)
 • Operatiivisen toiminnan prosessit. Tuottavuuden, talouden ja teknologian kehitys (ELY-Keskuksen sertifioitu palvelutoimittaja), toimitusketjujen kehittäminen, alihankinta, ulkoistaminen, verkostoituminen, tuotannon ja tuotantotoimintojen johto ja kehitys, tuotekehityksen johto ja sen prosessien kehittäminen, laatujärjestelmäkehitys, tuotantoautomaatio. Toiminnanohjausjärjestelmien määrittely ja prosessirajapinnat.
 • Uusien tuotteiden ja palveluiden tuotteistus ja kaupallistaminen. Tuotteistus ja valmistettavuus. Markkinointi
 • Projektiliiketoiminta, sen johto ja kehittäminen. Projektikäsikirjat, PMO
 • Myynti- ja markkinointikokemus, yrittäjäkokemus, konsultointikokemus, valmennus-, luennointi- ja mentorointikokemus. Kansainvälinen kokemus. Sidosryhmäsuhteet, yritys- ja julkisyhteisöyhteistyö.

Sertifikaatit

 • CMC – Certified Management Consultant
 • ELY-keskus: Kasvu ja Uudistaminen (PK-yrityksen kasvuvalmiuksien ja liiketoiminnan uudistamisen kehittäminen)
 • ELY-keskus: Tuottavuus ja talous (PK-yrityksen tuottavuuden, talouden ja digitalisaation kehittäminen)

Vanhemmat sertifikaatit

 • ELY-keskus: Tuottavuus ja Talous
 • ELY-keskus: Uudistaminen
 • Aiempia mm. PK-LTS ja Tuotto+

Liike-elämän ja johdon konsultti — LJK

Liikkeenjohdon Konsultit LJK:n henkilöjäseneltä edellytetään, että hän on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon tai muin tavoin hankkinut vastaavat tiedot. Hän on toiminut käytännön tehtävissä erikoisalallaan vähintään kahdeksan vuoden ajan ja vähintään kolmen vuoden ajan päätoimisesti itsenäisiä ratkaisuja tekevänä liikkeenjohdon konsulttina tai yritysjohtajana. Asiakkaan kannalta jäsenyyteen liittyvä kokemusvaade merkitsee sitä, että LJK:n jäsenet ovat menestyneet kovassa markkinakarsinnassa. He ovat toiminnallaan osoittaneet olevansa taidoiltaan kilpailukykyisiä ja pystyviä lunastamaan sekä omat asiakaslupauksensa että asiakkaittensa odotukset. LJK:n jäsenet ovat markkinatestattuja.

Vain n. 2% Suomen konsulteista on hyväksytty  LJK:n jäseniksi.

 

LJK

 

 

 

Certified Management Consultanti — CMC

Certified Management Consultant on kansainvälisesti tunnustettu, liikkeenjohdon konsultin henkilökohtainen ammattinimike. Sen myöntämistä valvoo International Council of Management Consultant Institutes (ICMCI). Nimikkeen käyttöoikeus edellyttää erityisen sertifiointiohjelman läpäisemistä. Maailmassa on noin 9.000 CMC-konsulttia. Suomessa sertifioinnista vastaa LJK ry, joka on ICMCI:n suomalainen jäsenjärjestö. Procexon Oy:n Mika Kallioniemi sai sertifikaatin syyskuussa 2018, jolloin Suomessa vastaavia konsultteja on kolmisenkymmentä.

 

CMC

ELY-keskuksen sertifioitu puitetoimittaja

Procexon on ollut jo vuosia ELY-keskuksen luotettava yhteistyökumppani ja palveluntarjoaja. Procexon toimittaa palveluita Uudistaminen, eli kehittämispalvelu pk-yrityksen muutos- tai murrostilanteen hallintaan, sekä Tuottavuus ja Talous, eli kehittämispalvelu pk-yrityksen tuottavuuden, talouden ja teknologian edistämiseen.

Kumpaankin palveluun Procexon valittiin korkeimmilla valintapisteillä!

YHTEISTYÖSSÄ

MIKSI TYÖSKENNELLÄ KANSSAMME?

KOKENUT ASIANTUNTIJA ON OIVA PELIKAVERI, JOKA ANTAA PALJON YRITYKSELLESI!

Share This