Johtaminen

Johtoryhmätyöskentelyn kehitys

Uudet sisään – tehokkuutta vanhaan

i

Johtamisjärjestelmät

Johtamisjärjestelmät, toimintajärjestelmät, laatujärjestelmät

l

Johtamisen tuki ja koulutus

Johtaminen eri tasoilla – teoria ja käytäntö

Johdossa -tehovalmennus

Kirkastaa liiketoimintamallisi, strategiasi ja ansaintalogiikkasi, hakee kehityskohteet ja kehittää avainpelaajasi ymmärtämään bisneksesi ytimen.

Henkilöstön kehitys

Strategialähtöinen henkilöstön kehitys

Hitec Industry
Hitec Industry

Yrityksesi johtamisen haasteet

Hankkeet suoritetaan tavanomaisesti yrityksen johtoryhmän kanssa tiivissä yhteistyössä. Lukuisissa suoritetuissa yrityksen kehittämishankkeissa Procexon on saavuttanut vahvan näkemyksen ja kokemuksen siitä, miten johtoryhmä saadaan näkemään yhteinen suunta ja sen valmiudet koordinoidaan tuottavasti yhteen – etenkin pienissä ja keskisuurissa yrityksissä.

Johdossa – yrityksen ja johtoryhmän kehitysohjelma

Johdossa – ohjelma on erinomainen paketti viestittää yrityksellesi, avainhenkilöillesi ja esim. johtoryhmäsi uusille tähdille selvä suunta, hakea yhteiset  näkemykset tulevasta kehityksestä, strategiasta ja kehittää samalla tiimisi liikkeenjohdolliset valmiudet uudelle tasolle. Lataa esite

Yritysten henkilöstön koulutus, tuki ja valmennus monilla johtamisen osa-alueilla tarpeesi mukaan – Kysy!

Operatiivisempaa toimintaa edustaa toimintajärjestelmien kehitys – tavanomaisimmin ISO9001, ISO14001 ja ISO13485 -ympäristöissä.

TARTU TOIMEEN!

Procexon Oy:n taustalta löytyy opit ja kokemukset eräiden Suomen nopeimmin kasvaneiden HiTec -yritysten liiketoiminnan, prosessien ja organisaatioiden johto- ja kehitystehtävistä.

Käytössä on vuosikymmenten kokemus paitsi käytännön, myös teorian tasolla – kehitämme aktivisesti osaamistamme myös yliopistoyhteistyössä.

Share This