Business Finland’in Innovaatioseteli -palvelut ovat erinomainen ratkaisu saada tukea kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan uuden tuote- tai palveluidean kehittämiseen

Procexonilla on pitkä kokemus toiminnasta Business Finland’in ja heidän yritysasiakkaidensa kanssa

Setelin arvo 5000 € alv 0%, maksuton yritykselle!

Ota yhteyttä!

Business Finland’in Innovaatioseteli -rahoitteisten palveluiden hyväksytty *) toimittaja

* Vuodesta 2022 alkaen Innovaatiosetelin toimittajia ei enää sertifioida, mikä tahansa yritys voi tarjoaa palveluita Innovaatiosetelin puitteissa. Procexon on kuitenkin alkuperäisten vaatimusten mukaisen hyväksynnän läpikäynyt toimittaja.

Innovaatioseteli -palvelun keskeiset tekijät

Palvelu haetaan Tekesiltä verkossa. Procexon ohjaa askelmerkit – kysy!

Kenelle?

Vakiintunutta liiketoimintaa (yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta) harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan.

Mitä?

Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan.

Milloin?

Kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan uuden tuote- tai palveluidean kehittämiseen

l

Mihin?

Tuote- ja palvelustrategian kehittäminen, kokeilut, ketterä tuote- ja palvelukehitys
Innovaatioprojektien valmistelu, niihin liittyvät asiantuntijalausunnot, tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut yms.

Haluan tietää lisää!

Procexon on toiminut useissa Tekes -rahoitteisessa hankkeissa ammattitaitoisena yhteistyökumppanina yrityksille ja joka tuntee myös Tekesin prosessit.

KIINNOSTUITKO?

Pääset kauttamme alkuun nopeasti. Laajasta verkostostamme löytyy tekijä sellaisiinkin osa-alueisiin, joita Procexon ei itse toimita. Kysy!

Share This